Bloed Maan Oor Afrika, Afrikaans Translation of Paul Zunckel’s First Book in The Blood Trilogy Now Available!

CVR BMOA Afrikaans ereader and hands

Bloed Maan Oor Afrika

Boek 1 in Die Bloed Trilogie

Deur Paul Zunckel

NOW AVAILABLE IN AFRIKAANS

 

CVR BMOA Afrikaans 5x8

 

Bloed Maan Oor Afrika

Boek 1 in Die Bloed Trilogie

Deur Paul Zunckel

Afrika, ‘n plek waar bygeloof en toordery diep loop, ‘n plek van skoonheid, maar waar die dood in die skadu skuil. ‘n Land gehul in misterie met antieke oortuigings wat prut net onder die oppervlak – gestel om te bots op ‘n pad met moderne Westerse idees.

‘n Onskuldige daad ontsluit ‘n gruwel wat in die Afrika-nag loop … onder die volmaan … en niks is veilig.

Piet van Zyl, safari eienaar, bevind homself ingetrek word in ‘n wêreld van waarsêery, en kom van aangesig tot aangesig met ‘n riller wat teruggekeer uit die graf. Met die ondersteuning van Veronica Strydom, en haar uitgebreide kennis van Afrika-kultuur, moet hy die nag bevry van die gruwel, of sterf deur te probeer.

PRE-RELEASE REVIEW

English Edition

 

BMOA CVR ereader and hands 

 

“…you cannot help but be compelled to read on…”

reviewed by Lilian Flesher

This review is from a gifted ebook reviewer copy.

 “You will be taken on a journey, an adventure, a scary trip that will have you rooted to the spot, whispering to yourself, WATCH OUT, perhaps yelling at the kindle like me!!! This is a fabulously well-written story, it tells the story of the old ways,  witch doctors, medicine men, of tribal beliefs, the things that scare the tribes, the information is endless, you cannot help but be compelled to read on, to follow the journey to the end, keep praying for a miracle because these pair along with their friends and helpers are going to need more than help, they are going to need every ounce of their wits, their courage, their skills, and prayers to protect them.!

 

 

Bloed Maan Oor Afrika Links

 

CVR BMOA Afrikaans ereader and hands

Kobo

https://store.kobobooks.com/en-us/ebook/bloed-maan-oor-afrika

Kindle

Kom Binnekort!

 

Apple

https://itunes.apple.com/us/book/id1078976293

Inkterra

http://www.inktera.com/store/title/86855a86-6842-445b-9337-7fc5b688d2bc

Scribd Subscription  Service

https://www.scribd.com/book/296831361/Bloed-Maan-Oor-Afrika

Also Available through:

3M, Baker and Taylor, Follet,  Overdrive, Gardners, Chegg, and Google Play

Meer Goeie Boeke in die Bloed Trilogie

 

 CVR BSinD Afrikaans

Bloed Spoor in die Donker

Boek 2 van die Bloed Trilogie

Deur Paul Zunckel

 

Kom Binnekort!

Moderne Afrika … met antieke oortuigings. Saam met vrees, kom krag. Reis diep in die Kongo-Delta saam met Piet van Zyl, safari jagter, en Veronica Strydom, Afrikaanse kultuur deskundige, soos wat hulle dieper ingetrek word in die web van bygelowe en vrees. Hulle kom van aangesig tot aangesig met die geheime sekte wat na vore kom uit die donker verlede en nou in die nag loop. Ervaar die bygelowe, rituele, en toordery van die moordenaars bekend as Die Luiperd Mans, want die geskiedenis herhaal homself in ‘n orgie van rituele moorde en bloed wellus.

 

 

BDR CVR Afrikaans

Bloed Demoon: Wraak

Boek 3 van die Bloed Trilogie

deur Paul Zunckel

 

Kom Binnekort!

Een man met ‘n begeerte van wraak wat hom verblind, en wat aan die einde sy ondergang is, as hy sy demoon onsluit om te loop en te jag onder die Afrika maan, Suiwer boosheid, wat loop in die Afrika-bos. ‘n Onheil wat verslind – opgeroep uit die duisternis van die hel in ‘n ritueel wat vlees en bloed behels het … Piet van Zyl bevind homself aan die ontvang kant  van waansin as hy gekonfronteer word met die Bloed Demoon wat die lewens bedreig van diegene waarvoor hy die liefste is.

 

 

Translator for the Afrikaans Editions of The Blood Trilogy

 Liezl Dreyer translator

Liezl Dreyer

“Born in South Africa, living in a small town surrounded by mountains and waterfalls, creative writing was an excellent way to express myself. Living in the city for the last ten years, owning my own business, being a marketer at heart, I found myself enjoying translating good stories in my own beloved language. I love to travel and have been abroad and across South Africa. Outdoor person, loving to explore and try new adventures, I live life to the fullest.”

 

BMOA Vid CVR clip

Blood Moon Over Africa Sneak Peek Video (English)

or

https://youtu.be/Nx06SLxWRY8

 

 

 

CVR BMOA Afrikaans PREVIEW NT

 Bloed Maan Oor Afrika Free Preview (Afrikaans)

or

http://books.noisetrade.com/paulzunckel/preview-bloed-maan-oor-afrika

 

 

CVR front BMOA BCE NT

FREE Book Club Extras Packet (English)

Book Club Extras Packet includes author bio and photo, title information, covers, discussion starters, and full color printable bookmarks.

or

http://books.noisetrade.com/paulzunckel/book-club-extras-for-blood-moon

 

Paul Author Photo with talking parrot

Skrywer Paul Zunckel

 

Paul Zunckel is gebore in 1957 in Zimbabwe, toe bekend as Rhodesië. Sy gesin verhuis na Suid-Afrika in 1966, waar hy sy skoolopleiding aan Kingsway Senior High School in Amanzimtoti voltooi.

Hy het sy twee jaar Nasionale diens in die Suid-Afrikaanse Weermag gedoen as ‘n Ops Medic, hy wou sy hart volg en medisyne bestudeer, maar die lewe het sy eie pad gehad.

Paul word  in diens geneem deur Lug Beheer vir twintig jaar, en hy was betrokke in bestuursposte vir meer as vyf en twintig jaar. Hy het ‘n Menslike Hulpbronbestuur Diploma, en is ‘n geakkrediteerde fasiliteerder.

Hy het begin om voltyds te skryf in Augustus 2014, oor iets wat naby aan sy hart is … Afrika. Die geheime, die bygelowe, en al die skoonheid en verraad van die land. Hy hou sy vrou verantwoordelik vir die pad wat hy nou reis, want sy was die dryfkrag agter hom in sy debuutbundel, Bloed Maan oor Afrika. Sedertdien het die stories in ‘n ry gestaan om vertel te word.

Paul is lief om te skryf want dit neem hom na ‘n ander wêreld, en hy geniet die reaksie wat hy ontvang van lesers.

Afgesien van die skryf van romanse, speel hy ook kitaar en skryf sy eie materiaal, hoewel hy nie in staat is om musiek te lees nie. Musiek vorm ‘n groot deel van sy lewe, en hy kan aanspraak maak op een CD, hoewel hy sê, “Ek is te oud om ‘n held te wees.”

Hy het twee kinders uit ‘n vorige huwelik, en is getroud met Lucie, die liefde van sy lewe, vir die laaste veertien jaar. Paul en sy gesin woon in die Oos-Kaap, Suid-Afrika saam met sy beste vriend wat ‘n man kan hê, ‘n kruising tussen ‘n Alsatian/ Lab wat antwoord om die naam “Pooch” en wat by sy voete lê elke keer wat hy gaan sit om te skryf en nie sal beweeg totdat “sy mens ” klaar is en Die Einde tik nie.

 

 

PZ logo wide 1

Waar om Paul Zunckel aanlyn te vind

Webwerf tuiste: https://PaulZunckelAuthor.wordpress.com

Twitter: @zuncks

Blog: https://PaulZunckelAuthor.wordpress.com

VHP logo left banner

 

Tagged with: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Posted in What's New?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: